Bakkerij Paul Janssen-01

Een familiebedrijf met een rijke historie!

We schrijven begin 19e eeuw, in het Brabantse Uden vestigt zich maalderij en bakkerij Janssen. Het brood van Janssen is al snel een begrip en is de locatie te klein en wordt er uitgekeken naar een nieuwe vestiginsgplaats…

Deze wordt gevonden in het dorpje Elden, vlakbij Arnhem. Inmiddels helpt zoon Ber zijn vader in de bakkerij. Er wordt gebakken voor de broodbezorgers die in de wijde regio particulieren van brood voorzien. Het is 1972 en de zaken gaan voorspoedig. Opnieuw wordt uitgekeken naar een nieuwe locatie en in de herfst van 1972 vestigt zich in Elst banketbakkerij Janssen. Het duurt niet lang voordat nieuwsgierige buurtbewoners, aangetrokken door de heerlijke bakgeuren, in de productiehal komen vragen of er ook aan particulieren verkocht wordt. En zo is het gekomen dat meer dan een eeuw later talloze particulieren en grootverbruikers hun weg vinden naar een uitgebreid assortiment aan brood en banket.

Op dit moment wordt er nog steeds voor grootverbruikers gebakken, al zijn daar in de loop der jaren een groot aantal horecagelegenheden bijgekomen. Zoon Paul volgt in die tijd de opleiding tot banketbakker en werkt volop mee in de bakkerij. In 1999 heeft Ber, na 50 jaar bakker geweest te zijn, de scepter over gedragen aan zijn zoon Paul. Overigens is Ber nog steeds 20 uur per week in de bakkerij aanwezig. Zoon Paul zet de filosofie van het familiebedrijf voort: Elke dag vers tegen een betaalbare prijs!

Deze website is er om u een kijkje in de bakkerij te gunnen. U vind hier een overzicht van ons assortiment en krijgt een indruk van de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk voor bedrijven om online een bestelling te doen in onze bakkerij.

Graag tot ziens in onze winkel,

Paul Janssen

Vader & Zoon: Ber & Paul Janssen