Uw bruiloft, een bijzondere dag.

Trouwen doe je één keer in je leven en die dag moet herinnerd worden zoals geen enkele andere dag. Alles is tot in de puntjes geregeld, de lokatie, bruidsjurk en trouwpak, ringen, bloemen en uiteraard de bruidstaart. Het moment dat het aansnijden van de taart een symbolisch moment is mag geen nieuws zijn.

De bruidstaart van uw dromen, Paul Janssen verzorgt het graag voor u! Door de jarenlange ervaring, met een gemiddeld aantal van 175 bruidstaarten per jaar, zijn de mogelijkheden eindeloos. Taarten tot 120 personen met marsepein of icing, wit of in de door u gewenste kleur, crème in de smaken rum, chipolata, grand marnier, amaretto, advocaat of cointreau, rode rozen of een andere kleur die het best past bij de bruidsjurk of het bruidsboeket? U mag het zeggen!

Heeft u een speciale of bijzondere wens? Laat het ons weten, samen met u bekijken we of het gerealiseerd kan worden.

Unieke attentie

Naast het verzorgen van uw bruidstaart maken wij voor uw bruiloft ook Petit Fours, broodjes, zoutjes etc. etc. Zelfs een unieke attentie om de gasten uw dank te zeggen voor hun aanwezigheid behoort tot de mogelijkheden. U leest het: Paul Janssen kan aan de mooiste dag van uw leven een belangrijke bijdrage leveren. Hij denkt mee, hij produceert en zorgt ervoor dat alles keurig op tijd bezorgd wordt. Kortom: hij doet zijn uiterste best om er voor u een bijzondere dag van te maken. U hoeft de bruidstaart echt geen jaar van tevoren te bestellen. Een aantal weken van tevoren is ruim voldoende.

Samen zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt!